Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://baavasshaugen.no. Nettstedet tilhører Sameiet Baavasshaugen Nordre og etterkommerne av Mathias Bonsach Lund og Mary Roll Lund.

Baavasshaugen.no respekterer gjeldende lover og regler for personvern.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er data som kan knyttes til en enkeltperson. Eksempler på dette er personnavn, fødselsdato, bosted, telefonnummer og e-postadresse, eller en kombinasjon av disse.

All bruk av personopplysninger, som for eksempel registrering, lagring og presentasjon, eller en kombinasjon av disse, regnes som behandling av personopplysninger.

Baavasshaugen.no er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med hjemmesidens tjenester. Baavasshaugen.no har ansvar og plikter i henhold til det som fremgår av personopplysningsloven.

Baavasshaugen.no deler ikke personopplysninger uten samtykke fra deg. Enkelte sider er beskyttet med passord for å hindre uønsket spredning.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvordan de registreres

Baavasshaugen.no henter personopplysninger enten fra offentlig tilgjengelige kilder, slik som grunnboken og opplysningstjenester på Internett, eller etter samtykke fra deg.

Når du registrerer ønsket brukstid i ukekalenderen oppgir du personopplysninger som enten lagres på hjemmesiden eller som e-post i administratorens innboks.

I hjemmesidens telefonbok og i møtereferater registreres sameiernes navn, telefonnummer og e-postadresse.

I bildedatabasen og i slektstreet registreres bilder og opplysninger om familieforhold i henhold til lover og regler for opphavsrett og retten til eget bilde.

Hvorfor vi samler inn personopplysninger

Baavasshaugen.no samler inn og behandler personopplysninger for å kunne levere best mulig tjenester til deg og din familie.

Rett til innsyn, retting og sletting av personopplysninger

Det er viktig at opplysningene på baavasshaugen.no er riktige og oppdaterte. Hvis du oppdager feil, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med administrator slik at opplysningene kan bli rettet. Du kan også kontakte administrator dersom du ønsker at personopplysninger som gjelder deg og som ikke angår andre skal slettes.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for Husk meg, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Personvernkontakt for baavasshaugen.no

Leif Andreas Sølsnæs, tlf. 932 01 480, administrator av baavasshaugen.no og leder for Sameiet Baavasshaugen Nordre. E-post: leifandreas@hotmail.com, @baavasshaugen.no

Roll Lund eiendom og familiehytte