Brukstid i Nedigård med ukekalender

Brukstid i Nedigård for Sameiet Baavasshaugen Nordre.

Brukstid
Sameiere og deres nærmeste familie har anledning til å bestille brukstid. Bestilling av brukstid foregår ved å velge de dagene man ønsker i kalenderen, fylle ut skjema med navn, epostadresse og sende inn. De grønne dager er ledige, de røde er opptatt. I uke 26-34 er det en begrensning på booking av brukstid på maksimalt en uke. Bekreftelse på booket tid sendes på mail.

Turnusuker i uke 26-34
Sameiere har i ukene 26-34 en uke brukstid hver tildelt i en rullerende turnusliste. Uka kan byttes eller lånes ut til familiemedlemmer. Frist for å gi beskjed om tildelt uke skal benyttes er 1. mai.  Gi beskjed på mail eller telefon til Elise Roll-Lund.

Etter 1. mai kan resterende turnusuker bookes av alle sameiere og deres nærmeste familie med begrensning på maksimalt en uke i turnusukene. Sameiere har da anledning til samlet å få to ukers brukstid i turnusukene.  Byttedag er lørdag formiddag.

Informasjon om tildelt uke gis direkte til eierne på mail før hver sommer. Liste over tidligere turnusuker står også her. Da det er mulig å bytte uker innbyrdes mellom de som har turnusuke i løpet av sommeren, er listen over hvem som har hvilken uke kun veiledende.

Nedigård-administrasjonen består av Elise Roll-Lund og Ove Christian Roll-Lund. Kontakt Elise Roll-Lund ved spørsmål om brukstid.

Laster kalender...
Powered by Booking Calendar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Roll Lund eiendom og familiehytte